Currents – A Night With Arabic Music with Nai Barghouti

Zondagavond 10 april is het tijd voor de eerste editie van Currents met de Palestijnse zangeres, componiste en fluitiste Nai Barghouti en haar band.

Extra voorprogramma
Literatuur is een belangrijk onderdeel in de Arabische cultuur. Soumaya Bazi en Dina Bousbaa, beiden genomineerd voor de El Hizjra Literatuurprijs, openen de avond met bijzondere gedichten en poëzie. Dit voorprogramma zit bij het concertticket inbegrepen en het is niet nodig je vooraf aan te melden.

Tijdschema:
18:00 uur – Inloop
18:30 uur – El Hizjra Literatuurprijs: Soumaya Bazi en Dina Bousbaa
19:00 uur – Inloop concert + muziek van Yallah! Yallah!
19:30 uur – Aanvang concert Nai Barghouti + band
20:45 uur – Eten + muziek van Yallah! Yallah!

Maaltijd na afloop
Vanwege de Ramadan verzorgt Casa Sofia na afloop van het programma een lichte maaltijd in de vorm van Harira (Marokkaanse soep), een pasteitje + dadels en er is een Marokkaanse theeceremonie. Dit zit ook bij het concertticket inbegrepen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebed na het concert.

We kijken ernaar uit je 10 april te zien!

 

Bestel kaarten

You may also like