Twee El Hizjra bundels in 2016

Carmen Verduyn

Bundel El Hizjra Literatuurprijs 2016

Op 13 november 2015 vond alweer de 23ste uitreiking van de El Hizjra literatuurprijs plaats. De finalisten droegen hun werk voor tijdens een zinderende avond in de Tolhuistuin. El Hizjra wil u graag ook laten genieten van deze kleurrijke debutanten en hun werk. De mooie verhalen en gedichten van de finalisten worden gebundeld. Naast hun werk zijn ook de beste verhalen en gedichten van de Literatuurprijs uit 2013 en 2014 opgenomen in de bundel.

Wilt u dat straks deze bundel als eerste bemachtigen? mail naar;  info@elhizjra.nl

Writers Connected Maroc

Nog voor de zomer van 2016 zal de essaybundel van WRITERS CONNECTED MAROC verschijnen. In deze essaybundel leest u de bijdragen van Bouthaina Azami, Youssouf Amine Elalamy, Réda Dalil, (Marokko) en van Abdelkader Benali, Siham Amgar & Said El Haij, Fouad Laroui (Nederland). Deze schrijvers hebben voor Writers Connected een kort verhaal geschreven over ons thema van 2015, migratie. Writers Connected is het internationale schrijvers uitwisselingsprogramma van El Hizjra. Via dit programma laten wij (internationale) schrijvers aan het woord daar waar het gaat om maatschappelijk relevante thema’s. Ook kunnen betrokkenen zich laten inspireren door de ontmoetingen met ‘onze’ schrijvers. De gedeelde liefde voor het schrijven bereikt zo een groter publiek, waaronder ook kinderen en jongeren.

You may also like