ZIEZO MAROKKO TROPENINSTITUUT

ZieZo Marokko biedt een theatraal activiteitenprogramma.

Met een ZieZo Marokko-ticket maken de leerlingen een actieve groepsreis. Het vliegtuig staat klaar, instappen maar!

Onderweg ontmoeten ze Yousef, Fatima, Nasrdin en Esmaa en hun gidsen. Zij laten de klas meemaken wat ze zelf ontdekt hebben in Marokko, het land van hun ouders. De leerlingen volgen hun spoor in een doolhof van straatjes. Daarna gaan ze zelf aan de slag met mozaïek, mode, kalligraffiti, thee en koekjes.

Leerlingen gaan zelf aan de slag met mozaïek, mode, kalligraffiti, thee en koekjes

Als herinnering maken ze een ZieZo Marokko-filmpje om aan iedereen door te sturen. In dit programma wordt hands-on-collectie verbonden met verhalen en activiteiten. Zowel de Marokkaanse cultuur als het thema migratie komt aan de orde.

You may also like