El Hizjra Expositie

Groepsexpo met werk van 5 Marokkaanse kunstenaars

Kunstenaars uit Agadir / Marokko presenteren hun werk in Galerie 23 en zijn aanwezig bij de opening op zaterdag 11 april om 16.00 uur.

De Amsterdamse kunstenaar Mohamed Bouyzgarne gaat in gesprek met zijn collega’s; de bezoekers worden uitgenodigd mee te praten. Enkele van de kunstenaars hebben in 2013 de Union des Artistes Plasticiens au sud du Maroc (UAP) opgericht.

Na afloop vindt een artist dinner plaats in een nabijgelegen betaalbaar etablissement. U bent van harte welkom op eigen kosten. Aanmelden kan ook tijdens de opening.

De vijf exposanten – Abdelaziz Lourhraz, Hafid Marbou, Samira el Maalam, Abdelhadi Mourid, El Imam Djimi – maken deel uit van een groep van acht kunstenaars en de directrice van het Amazigh Gemeente Museum in Agadir. De groep verblijft tien dagen in Nederland op uitnodiging van de stichting Rondzien in Venlo.

[button link=”http://www.sbk.nl/index.php?r=site/page&view=expositie&id=114″]Link[/button]

You may also like