Doe mee aan de Boekenweek schrijfwedstrijd

El Hizja vindt het erg leuk dat tijdens de boekenweek een schrijfwedstrijd wordt georganiseerd. Wat nog leuker is, is dat je een literaire reis kunt winnen naar Marokko onder leiding van Abdelkader Benali. Lees hieronder meer en kijk op de website.

De Bibliotheek en reisorganisatie Djoser slaan de handen ineen om alle bibliotheekleden een inspirerende Boekenweek te bezorgen. De BoekenweekbundelOndertussen ergens anders bevat namelijk een bijzondere schrijfwedstrijd.

Opdracht
De opdracht luidt: beschrijf een reiservaring (van maximaal 1000 woorden) die je altijd bijgebleven is.

Win een reis naar Marokko met Abdelkader Benali
Vertrek op maandag 26 mei, aankomst op zaterdag 31 mei
Juryvoorzitter van de Boekenweek-schrijfwedstrijd is wederom auteur Abdelkader Benali. Maar hij kiest niet alleen de mooiste verhalen uit, hij beloont ze ook. De schrijvers van de vijf beste, mooiste of ontroerendste verhalen worden door Benali meegenomen op een literaire ontdekkingsreis naar het land van het Atlasgebergte, van diepgekleurde valleien, van volgebouwde steden en de uitgestrekte Sahara: Marokko

Wie veel leest, reist misschien nog wel het meest..
De bibliotheek bevat een schat aan reisverhalen; van wereldliteratuur tot aan de reisgidsen. Voor vakantiegangers, globetrotters en zakelijke zwervers is die collectie een bron van inspiratie. Want wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Maar wie veel leest, reist misschien nog wel het meest.

Doe mee!
Tot en met 31 maart kun je jouw verhaal hier aanleveren. Lees eerst de briefing van Abdelkader zelf.

[button link=”http://www.boekenweek.nl/schrijfwedstrijd” window=”yes”]Meer Info[/button]

 

You may also like