Doe mee met de 26e El Hizjra Literatuurprijs

Schrijf jij met hart en ziel en wil je jouw gevoelens en gedachten met een groter publiek delen? Stuur dan jouw verhaal of gedicht in en maak niet alleen kans op een finaleplaats, maar ook op een kaartje voor de Arabische Nacht van de Literatuur in Amsterdam! De El Hizjra Literatuurprijs is de enige literaire prijs voor proza en poëzie van kleurrijk talent in Nederland en Vlaanderen.

Uitreiking El Hizjra Literatuurprijs

De uitreiking van de 26e El Hizjra Literatuurprijs vindt plaats in Amsterdam op zaterdagavond 24 november 2018 tijdens de 3e Nacht van de Arabische Literatuur. Die avond presenteren we onze shortlist. Spannend!

Inzendtermijn en procedure

Tot 1 oktober 2018 kun je jouw (Nederlandstalige) verhaal en/of gedicht(en) met ons delen. Tussen 24 september en 22 oktober buigt onze leescommissie zich over de inzendingen. Op 22 oktober maken we onze longlist bekend en informeren wij de finalisten per e-mail.
Je maakt alleen kans op een podiumplaats als je daadwerkelijk aanwezig bent om (een gedeelte van) jouw inzending voor te dragen, dus noteer 24 november in je agenda! De jury wijst de winnaars namelijk aan op basis van podium performance.

 

Schrijf nu in!

You may also like

Leave a comment